Enquete ‘Paaltjes in Pijlsweerd’. Vult u ook in?

Inmiddels staan er al weer enige tijd paaltjes in de wijk Pijlsweerd. Deze paaltjes zijn geplaatst in verband met de knijp Monicabrug. De gemeente heeft destijds de paaltjes geplaatst in overleg met bewoners, met als doel het tegengaan van sluipverkeer in de wijk. Nu we allemaal gewend zijn aan de paaltjes willen wij als Verkeerswerkgroep graag weten wat jij als bewoner van Pijlsweerd van de paaltjes vindt. Ben je er blij mee, ben je er niet blij mee of heb je er geen mening over? Wij horen het graag.

Vul daarom snel de 9 vragen uit onze enquete in. De vind je hier:
http://goo.gl/forms/H6B7hgGBn6iqA7CF3

Met de resultaten uit de enquete willen we een goed beeld krijgen van de wensen uit de wijk over de paaltjes.
Zet de enquete ook vooral door aan je buren. De mensen die de enquete niet online kunnen invullen hopen we te bereiken door studenten van de Hogeschool Windesheim die langs de deuren gaan.

Alvast bedankt voor het invullen van de enquete!